Dartteam FF naar Steef op drempel hoogste dartscompetitie

Het worden een paar spannende dagen voor de mannen van het FF naar Steef dartteam. Want door hun overwinning onlangs op 21 april staan ze op de drempel van de allerhoogste dartscompetitie die Nederland kent, de Super League van de Nederlandse Darts Bond.

Ze hadden na twee gewonnen wedstrijden nog 1 wedstrijdpunt nodig om zeker te zijn van het spelen van een beslissingswedstrijd tegen de winnaar van de andere poule. Dat punt kon men halen in de wedstrijd op 21 april jongstleden tijdens de wedstrijd van een team van café de Stam uit Winterswijk, de nummer 2 van de poule. De Stam had dus de opgave om met 10 te winnen van FF naar Steef, in principe een onmogelijke taak maar zeg nooit ‘nooit’.

Met zes van de 10 team leden gingen ze naar Winterswijk en scoorden dit zo belangrijke punt al direct in de eerste wedstrijd van de Round Robin. Ondanks dat feitelijk de eindstand van de poule nu bekend was speelden de Winterswijker voor wat ze waard waren maar moesten toch ook de overwinning van deze wedstrijd aan de mannen van FF naar Steef laten. De eindstand werd 4-6.

Komende zaterdag 19 mei wordt nu deze beslissingswedstrijd gespeeld. Tegenstander is geworden het team van dartcafé Nouveau uit Brunssum en deze heren hebben de bezoekers van hun café opgetrommeld om ze die dag te komen steunen tijdens hun uitwedstrijd in Hummelo.

Ja dartteam FF naar Steef heeft het thuisvoordeel  en kunnen die dag natuurlijk de steun gebruiken van de FF naar Steef darters en dartsliefhebbers. De wedstrijd begint om 13:00 uur dus kom met z’n allen om de mannen te steunen op hun weg naar de hoogste klasse.