Deze week lekker groentesoep met lasagne en bloemkool met een gehaktbal

U kunt woensdag aanschuiven voor vooraf groentesoep en daarna lasange met stokbrood en kruidenboter plus gemengde sla en op donderdag een lekkere gehaktbal met bloemkool geserveerd met gekookte aardappelen plus weer een lekker toetje na.

De moeite waard weer deze week om gezellig bij ons aan te schuiven tijden ‘Eten wat de pot schaft’

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is even dit. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons gezellig café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Op woensdag 2 mei dit maal dus vooraf een groentesoepje met daarna lasagne met stokbrood en kruidenboter plus gemengde sla. 

Donderdag 3 mei een echte Hollandse pot bestaande uit een bal gehakt met bloemkool en gekookte aardappelen met iets lekkers na.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 2 mei 12:00 uur of  donderdag 3 mei 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.