We gaan deze week voor kip apart en pannenkoeken

Een bijzondere week met komende vrijdag ‘Koningsdag’ dus ook wat bijzonders in de keuken. Woensdag beginnen we met kip apart en donderdag de pannenkoeken van Martha en Martine.

Als dit niet uitnodigt om aan te schuiven bij “Eten wat de pot schaft” dan weten we het niet meer!

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is even dit. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons gezellig café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Op woensdag 25 april deze keer kip apart, dit is een soort van stoofpot van drumsticks met spekjes en groente samen geserveerd met frites rauwkost en komkommer met natuurlijk weer iets lekkers na

 

Donderdag 26 april onze befaamde pannenkoeken, naturel of met katenspek à la minute gebakken door Martha of Martine. Voor deze dag zijn er een beperkt aantal plaatsen dus als je wil aanschuiven is het zaak dat je snel door geeft of je wil komen om pannenkoeken te eten

 

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 25 april 12:00 uur of  donderdag 26 april 12:00 uur.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.

En dan nog een tip voor  vrijdag, 27 april, KONINGSDAG!

Kom gezellig bij ons warme chocolademelk of iets anders lekkers drinken…..