U kunt woensdag aanschuiven voor een schnitzel en donderdag voor bruine bonensoep

Ook deze week weer twee smakelijke menu’s bij ‘Eten wat de pot schaft’. Woensdag kunt u aanschuiven voor een lekkere schnitzel en donderdag serveren we bruine bonen soep in twee varianten.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is even dit. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons gezellig café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Op woensdag 18 april maart serveren wij een schnitzel met of champignon roomsaus of jägersaus samen met Pommes Parisiennes en gemengde sla en iets lekkers na.

Donderdag 12 april komt er bruine bonensoep op tafel. U kunt dan kiezen uit twee varianten, de traditionele of de pittige. En ook hier na deze lekkere maaltijd een toetje na.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  Dit geldt niet voor de mensen die op de vaste lijst’ staan, op deze mensen rekenen we altijd zonder tegenbericht!

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 18 april 12:00 uur of  donderdag 19 april 12:00 uur.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.