FF naar ‘t Schaop, man wat was dat ‘gesjellig’

Naar een idee van Martine werd afgelopen zaterdag café zaal FF naar Steef getransformeerd in een Amsterdamse stamkroeg. FF naar Steef werd voor die avond “FF naar ‘t Schaop’ een verwijzing naar het succesvolle TV programma ‘t Schaep met de 5 pooten uit 1969 en later in 2006 nog eens in opnieuw vertoond in een ander jasje.

Een cast van 9 mensen speelden die avond de rollen van onder andere Doortje, Kootje, Huipie, Opoe Whithof, Lucas en Lena en zetten met onvervalst Amsterdams accent de kroeg op zijn kop. Een dol dwaze bende afgewisseld met oude Amsterdamse hits zoals’Een pikketanissie, een stukkie ouwe kaas en osseworst gaven de bezoekers even het gevoel ergens midden in Amsterdam in de kroeg te zitten.

Er kan terug gekeken worden op een zeer geslaagde thema avond waarover men in het dorp nog lang na zal praten.  Hieronder een sfeer impressie van deze ‘berengesjellige’ avond.

Foto’s van de thema avond Ff naar ‘t Schaop.  Indien u foto’s hiervan wil bestellen stuur dan een mail naar henk@henkwesterdaal.nl Zet wel in de mail om welke foto’s het gaat en of u ze wil laten afdrukken of gewoon op de pc of telefoon wil gebruiken. Dan weet de fotograaf in welke resolutie ze verstuurd moeten worden.  U krijgt de foto’s gratis! En uiteraard zonder het watermerk

Let op deze fotoshow is verdeeld over 3 pagina’s die u 1 voor 1 rustig bekijken kan – om naar de volgende pagina te kunnen klikt u onder aan deze pagina op het volgende nummer  of klik op [Diavoorstelling tonen] voor een automatische slideshow – Er zijn in totaal 59 foto’s

Gesjellig’