Deze week gaan we voor Stimpstamp en kiprollade met kerriesaus

Voor komende woensdag en donderdag weer twee smakelijke menu’s bij ‘Eten wat de pot schaft’. Woensdag een lekkere Stimpstamp met jus en donderdag kiprollade met kerriesaus rijst en doperwten.

‘Eten wat de pot schaft’ bij FF naar Steef is gezellig in ons café met z’n allen genieten van een lekkere maaltijd voor een zeer betaalbare prijs. Nog nooit geweest? Dan is het tijd om het eens te proberen, u bent van harte welkom!

Op woensdag 11 april maart serveren wij Stimpstamp ( aardappelen met rauwe andijvie) met een lekkere jus, verse worst en apart geserveerd stukje abrikoos. En na de maaltijd zoals gebruikelijk iets lekkers na

Donderdag 12 april kunt u aanschuiven voor fijne kiprollade met kerriesaus rijst en doperwten ,et ook hier weer een lekker toetje na

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  Dit geldt niet voor de mensen die op de vaste lijst’ staan, op deze mensen rekenen we altijd zonder tegenbericht!

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 11 april 12:00 uur of  donderdag 12 april 12:00 uur.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.