Deze week serveren wij een mix van kapucijners met gehakt en kipsaté gebakken aardappelen

Kom komende woensdag of donderdag weer lekker met ons mee eten. We hebben weer twee smakelijke gerechten op de menu kaart gezet van ons wekelijkse ‘Eten wat de pot schaft’.

U kunt dus weer twee dagen bij ons komen genieten van twee heerlijke complete maaltijden voor een betaalbare prijs.

Op woensdag 28 maart serveren wij een heerlijke mix van kapucijners, gehakt, champignons ui, maïs en kerrie met daarbij frites en sla plus weer iets lekkers na.

Donderdag 29 maart kunt u aanschuiven voor kipsaté met gebakken aardappelen gemengde sla en warme groenten en ook hier weer een lekker nagerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  Dit geldt niet voor de mensen die op de vaste lijst’ staan. op deze mensen rekenen we altijd zonder tegenbericht!

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 28 maart 12:00 uur of  donderdag 29 maart 12:00 uur.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.

Let op dit is uw laatste kans om te reserveren voor onze Paasbrunch?

Op Eerste Paasdag, zondag 1 april kunt u komen genieten van een Paasbrunch! De brunch duurt van 11.30 tot 15.00 uur en de kosten zijn € 17,50 per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar rekenen wij € 12,50 per kind.

Het is een complete brunch voor jong en oud. Om mee te kunnen eten die dag is het zaak dat u vooraf reserveert via de bovenstaande nummers.