Aanschuiven voor rollade met champignon roomsaus en lasagne met sla

Ook deze week weer twee culinaire hoogstandjes uit de keuken van ‘Eten wat de pot schaft’, rollade met champignon roomsaus, Franse frietjes plus witlof met ham en kaas en op donderdag lasagne met sla, stokbrood en kruidenboter.

U kunt dus weer twee dagen bij ons komen genieten van twee heerlijke complete maaltijden voor een betaalbare prijs.

Op woensdag 21 maart hebben voor u rollade met champignon roomsaus en daarbij serveren wij Franse frites witlof met ham en kaas met iets lekkers na.

Donderdag 22 maart komt er een Italiaanse maaltijd op tafel, lasagne met sla en stokbrood plus kruidenboter en ook hier weer een lekker nagerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  Dit geldt niet voor de mensen die op de vaste lijst’ staan. op deze mensen rekenen we altijd zonder tegenbericht!

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 21 maart 12:00 uur of  donderdag 22 maart 12:00 uur.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.

Het is al bijna Pasen en vragen wij ons af heeft u al gereserveerd voor onze Paasbrunch?

Op Eerste Paasdag, zondag 1 april kunt u komen genieten van een Paasbrunch! De brunch duurt van 11.30 tot 15.00 uur en de kosten zijn € 17,50 per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar rekenen wij € 12,50 per kind.

Het is een complete brunch voor jong en oud. Om mee te kunnen eten die dag is het zaak dat u vooraf reserveert via de bovenstaande nummers.