Op het menu van ‘Eten wat de pot schaft’, bami met kipsaté en andijvie met gehakt

Meer dan de moeite waard om deze week weer aan te schuiven bij onze wekelijkse ‘Eten wat de pot schaft’ want er staan weer 2 lekkere maaltijden op de kaart, bami met een stokje kipsaté en donderdag andijvie met een gehaktbal.

Dus weer twee dagen genieten van en lekker en betaalbaar menu.

Op woensdag 7 maart komt er bami op tafel met een stokje kipsaté, kroepoek, atjar tjampoer en wat er nog meer bij hoort en natuurlijk iets lekkers na

Donderdag 8 maart serveren wij andijvie met een gehaktbal, jus en gekookte aardappelen en ook hier als afsluiter een lekker toetje.

Geef je op als je wilt mee-eten!

(Als niet op de ‘vaste lijst’ staat natuurlijk; dan rekenen we op je zonder tegenbericht!)

 

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven. Vooraf reserveren doe je alleen als je niet op de lijst van vaste ‘Eten wat de pot schaft’ gasten staat want op deze mensen reken we zonder tegen bericht.

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 7 maart 12:00 uur of  donderdag 8 maart 12:00 uur.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.

Heeft u al gereserveerd voor onze Paasbrunch?

Op Eerste Paasdag, zondag 1 april kunt u komen genieten van een Paasbrunch! De brunch duurt van 11.30 tot 15.00 uur en de kosten zijn € 17,50 per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar rekenen wij € 12,50 per kind.

Het is een complete brunch voor jong en oud. Om mee te kunnen eten die dag is het zaak dat u vooraf reserveert via de bovenstaande nummers.