Woensdag heerlijke Stimp Stamp en donderdag kibbeling met saus

Weer twee smakelijke menu’s voor ‘Eten wat de pot schaft’ voor deze week. Woensdag serveren wij Stimp Stamp met een gehaktbal en jus en donderdag Kibbeling met saus, sla en frites

Voor degene waarvoor Stimp Stamp iets nieuws is, stimp stamp is een stamppot van rauwe andijvie een aardappelen en dat smaakt in combinatie met een gehaktbal en een lekkere jus zeer kostelijk.

Kibbeling heeft geen introductie nodig. Dat is bij een ieder wel bekend en is het overbodig om te zeggen dat dit een menu is om je vingers bij af te likken.

Bij de Stimp Stamp met gehaktbal en jus op woensdag 22 november is het nagerecht een lekker toetje en ook bij de kibbeling met saus, sla en frites op donderdag 23 november serveren we als nagerecht een lekker toetje.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 22 november 12:00 uur of  donderdag 23 november 12:00 uur.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09 .

En zoals bekend een alternatief is altijd bespreekbaar!