Kapucijnerschotel en wraps staan er deze week op het menu

Kom deze week mee genieten van een heerlijke kapucijnerschotel en/of wraps met gekruid gehakt, want deze maaltijden staan er deze week op het menu bij “Eten wat de pot schaft”.

Woensdag 29 november serveren wij de kapucijnerschotel. Dit lijkt op chili con carne maar is dan aangemaakt met kapucijners in plaats van bruine bonen. Daarbij komen gebakken aardappelen en sla met een lekker toetje na.

Donderdag 30 november iets speciaals, namelijk wraps naar een idee van Roelie. Wraps zijn Mexicaanse pannenkoeken die worden gevuld met gekruid gehakt, ui, paprika, tomaat, komkommer en ijsbergsla. Over dit geheel komt dan knoflooksaus en eventueel voor de liefhebbers zijn er gekruide kipstukjes. Ook hier hebben iets lekkers als na gerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 29 november 12:00 uur of  donderdag 30 november 12:00 uur.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09 .

En zoals bekend een alternatief is altijd bespreekbaar!